Om Grooming & Show

Företaget

Företaget bildades 2008 och då var inriktningen enbart på inridning och vidareutbildning av hästar för att sedan mer och mer gå över på försäljning av hästar och matchning till championat.
Åren har gått och mitt brinnande intresse för grooming och att hålla hästarna i tävlingsskick har bara blivit större. Jag älskar groomingtips och kan inte få nog av olika produkter och knep. Det sitter i detaljerna, vill man att hästarna ska vara perfekta vid visning, utställning eller tävlingen får man inte lämna något åt slumpen.

Vi har alltid upplevt utbudet av utställningsprodukter väldigt snävt i Sverige och oftast fått leta efter utrustning i andra länder, detta ville jag ändra på. I februari 2017 var det premiär för webbshoppen, här ska allt för utställning och show finnas – oavsett vilken hästras ni har. Utbudet ökas med nya produkter varje vecka men vi är väldigt noga med kvalitén. Utställningsträns finns i olika utföranden och prisklasser för att passa alla – Ni som ställer ut en gång och ni som visar varje helg.

Personal

Madeleine Hjortsparre – Grundare

Dressyrryttare, tränare, ridlärare och unghästutbildare.


Nicoline Braunerhjelm

Hoppryttare, unghästutbildare och Equiopat.

Agnetha Hjortsparre

Uppfödare av Welsh, Ridponny och Jack Russell.

Linda Brolin

Produkt, miljö och inspirationsfotograf